Besplatna poštarina za sve narudžbe u našem webshopu!

Stol po vašoj mjeri, našem dizajnu

Stol Divan, američki orah, pure ulje

U ponudi imamo dva modela stola, Divan i Gutmann, koje radimo od drveta hrasta te domaćeg i američkog crnog oraha. O dizajnu, vrsti drveta, nijansi ulja i boji metalnoga postolja, dogovaramo se zajedno i trudimo pronaći idejna rješenja za sve Vaše potrebe.

Uz Vas smo od početne vizije do konačne realizacije, na obostrano zadovoljstvo kupljenim.

Vrste drveta za vaš stol

Ploča stola izrađena je od masivnih lijepljenih drvenih ploča, strojno obrađena, ručno šmirglana i uljena. Domaći orah, američki orah i hrast vrste su drveta od kojih izrađujemo sve naše stolove. Stol Divan, američki orah, pure ulje
Stol Divan, hrast, biscuit ulje

Uljenje stola

Završnoj obradi stola posvećujemo posebnu pažnju kako bi postigli atraktivnost ploča, savršenih na dodir, a uz sve to dobro zaštićenih.


Stolove uljimo Rubio Monocoat uljem.

Ulje je to bez štetnih hlapljhivih organskih spojeva i sigurno za svaki Vaš odabir.


U svojoj ponudi za hrast imamo šest nijansi različitih ulja. Domaći orah uljimo u Nature ulje, a američki orah u Nature i nijansi Chocolate.


Osim vrhunske zaštite, uljem postižemo idealne nijanse drveta, bilo da naglašavamo njegovu istančanu prirodnu nijansu ili ujednačavamo njegove svjetlije i tamnije tonove. Uljem možemo postići tonove i nijanse boja koje će se najbolje uklopiti u Vaš životni prostor, odnosno stopiti s ostalim komadima namještaja, podnim oblogama ili radnom površinom.Postolje stola

Za svaku masivnu ploču stola od iznimne je važnosti postolje, odnosno noge, koje će ploču stola držati. Željeli smo jednostavan, elegantan izgled stola, a metalno postolje, za koje smo se odlučili, nam to omogućuje. Stabilno, čvrsto i dugotrajno.


Boju postolja, također, možete odabrati, odnosno prilagoditi svojim željama.Stol Divan, hrast, biscuit ulje
Stol Divan, hrast, biscuit ulje

Proces narudžbe

Nakon što dogovorimo sve detalje vezane uz odabrani model stola, na Vašu mail adresu šaljemo ponudu. Nakon uplate polovine iznosa ponude, krećemo s izradom.Dostava

Rok isporuke naručenoga stola je tri do šest tjedana od uplate prve polovine iznosa. O točnom danu i vremenu isporuke pravovremeno ćemo Vas obavijestiti. Stolove dostavljamo sastavljene. Postoji i mogućnost sastavljanja na Vašoj adresi.

Za dostavu stolova angažiramo svoje dostavljače kako bismo bili sigurni da stol na Vašu adresu stiže neoštećen.
Stol Divan, hrast, biscuit ulje

Tako prirodno i jednostavno, do vrhunskog komada namještaja koji je 100% hrvatski proizvod.

Vi sanjajte, mi Vas vodimo u svijet mašte, tamo gdje je sve po Vašem.

Naravno, samo uz BetterWood.

Stol Divan, američki orah, pure ulje

Katalozi